Interieuradvies is er in vele soorten en maten. In de meeste woonwarenhuizen is er wel een enthousiaste en vakkundige stylist in dienst en deze kan zeker ook een heel plan voor je maken maar zal altijd ook de belangen voor het eigen bedrijf of de werkgever in zijn of haar advies verwerken. Als onafhankelijke interieur-styliste kan ik onafhankelijk adviezen zowel geven als voor u inwinnen. Mijn jarenlange ervaring kan ik daarbij inzetten om de juiste vragen aan of namens u te stellen en deze om te zetten in een persoonlijk en op maat gesneden advies.

Omdat ik een een perfectionist ben, ga ik vaak net iets langer door totdat het eindresultaat niet goed maar in ieders ogen perfect is!

Hoe gaan we het dan aanpakken, vraagt u zich misschien af?

1. De allereerste stap is aan u. U heeft via via van mij gehoord of bent al Googlend op mijn website terecht gekomen en wil graag direct (of  eerst een vrijblijvende) afspraak maken. U neemt dan contact met mij op, en vindt mijn contactgegevens hier.

2. Wanneer u dit wenst, kom ik bij u langs om direct ter plekke te adviseren of om het plan voor een uitgebreider advies met u op te stellen. Dit kan meubelopstelling, kleuradvies, verf, sfeervbepaling, kortom het hele scala aan interieuradviezen betreffen.

3. Op uw verzoek kan ik de inkoop van de gewenste artikelen doen, samen stoffenmerken bekijken en uitzoeken, helpen bij het adviseren over het  daadwerkelijke plaatsen en verzetten van meubels en verlichting of het regelen van het leggen van vloeren of het plaatsen van kozijnen en dergelijke.

4. Indien er daarna nog vragen of wensen zouden zijn, kunt u uiteraard weer contact met mij opnemen

Offerte vooraf is mogelijk (afhankelijk van de omvang van de vraag). Zie ook mijn overzicht van tarieven